ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρατζαφέρης: Να ψηφιστεί από 180 βουλευτές το Μεσοπρόθεσμο

Δημοσίευση 23 Ιουνίου 2011, 14:41 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Καρατζαφέρης: Να ψηφιστεί από 180 βουλευτές το Μεσοπρόθεσμο
Facebook Twitter Whatsapp
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση να ζητήσει την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος από 180 βουλευτές προκειμένου, όπως είπε, να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση να ζητήσει την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος από 180 βουλευτές προκειμένου, όπως είπε, να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό. Σε δήλωσή του υποστήριξε ότι «είναι πασιφανές, ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ φοβούνται πολύ την καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Ο ίδιος είπε ότι «το θέμα μας δεν είναι το πότε θα ψηφιστεί, αλλά με ποια πλειοψηφία θα ψηφιστεί» και προς τούτο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρότεινε την ψήφιση του προγράμματος από 180 βουλευτές.

«Ας τολμήσει το ΠΑΣΟΚ να ζητήσει να ψηφιστεί από 180 βουλευτές για να ξεκαθαρίσει έτσι το πολιτικό σκηνικό», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Επίσης σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ για την συνταγματικότητα του Μνημονίου ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λόγο για έγερση ερωτημάτων, και είπε ότι του θυμίζει την απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου το οποίο με ψήφους 7-6 αθώωσε τον Ανδρέα Παπανδρέου.