ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα συμμετάσχει το ΚΚΕ στην ψηφοφορία για Μεσοπρόθεσμο - εφαρμοστικό

Δημοσίευση 24 Ιουνίου 2011, 18:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θα συμμετάσχει το ΚΚΕ στην ψηφοφορία για Μεσοπρόθεσμο - εφαρμοστικό
Facebook Twitter Whatsapp
Το ΚΚΕ θα πάρει μέρος στην ψηφοφορία στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, θα προκαλέσει ονομαστική ψηφοφορία και θα το καταψηφίσει, ανακοίνωσε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, η οποία δεν συμμετείχε στη συζήτηση που προηγήθηκε στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.
Το ΚΚΕ θα πάρει μέρος στην ψηφοφορία στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, θα προκαλέσει ονομαστική ψηφοφορία και θα το καταψηφίσει, ανακοίνωσε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, η οποία δεν συμμετείχε στη συζήτηση που προηγήθηκε στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Σε ανακοίνωση της ΚΟ αναφέρεται ότι το ΚΚΕ, εξετάζοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μπροστά στη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τον εφαρμοστικό νόμο και προκειμένου το ΚΚΕ να αντιμετωπίσει κάθε προσπάθεια σπέκουλας και αποπροσανατολισμού, ενημερώνει το λαό ότι:

Πρώτο, θα πάρει μέρος στην ψηφοφορία και θα καταψηφίσει το αντιλαϊκό έκτρωμα, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τον εφαρμοστικό νόμο.

Δεύτερο, θα ζητήσει να γίνει ονομαστική ψηφοφορία.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, με την ανακοίνωσή της, καλεί την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να απορρίψουν κάθε εκβιασμό. Να πάρουν μέρος καθολικά στη 48ωρη απεργία την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.