ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοικτός ο Κουβέλης σε συνεργασίες με πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στελέχη της Αριστεράς

Δημοσίευση 26 Ιουνίου 2011, 08:57 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανοικτός ο Κουβέλης σε συνεργασίες με πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στελέχη της Αριστεράς
Facebook Twitter Whatsapp
Την έντονη ανησυχία του για το ενδεχόμενο μιας κοινωνικής έκρηξης τον Σεπτέμβριο λόγω της αδιέξοδης κυβερνητικής πολιτικής εκφράζει σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής ο Φώτης Κουβέλης.
Την έντονη ανησυχία του για το ενδεχόμενο μιας κοινωνικής έκρηξης τον Σεπτέμβριο λόγω της αδιέξοδης κυβερνητικής πολιτικής εκφράζει σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής ο Φώτης Κουβέλης. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, θεωρεί πως το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα της κυβέρνησης τροφοδοτεί την κρίση και προαναγγέλλει την καταψήφισή του από το κόμμα του στη Βουλή.

Ο κ. Κουβέλης τονίζει πως τα νέα φορολογικά μέτρα που εξήγγειλε ο νέος υπουργός Οικονομικών , Ευάγγελος Βενιζέλος ανατροφοδοτούν τα αδιέξοδα ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση πως επί 20 μήνες διακυβέρνησης της χώρας δεν προωθήθηκε καμία ρύθμιση που να διαμορφώνει συνθήκες εξόδου από την κρίση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς δηλώνει πως είναι ανοιχτός σε προεκλογικές συνεργασίες με πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στελέχη της Αριστεράς καθώς όπως υποστηρίζει είναι αναγκαία η συστράτευση ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων.

Την ίδια ώρα πάντως κόβει κάθε δεσμό με τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν κοιτά πίσω και πως δεν τον ενδιαφέρουν οι ενδοΣΥΡΙΖικές αντιθέσεις και η συμπεριφορά του.
Πηγή: Τύπος της Κυριακής