ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: «Κρεμόμαστε από μία κλωστή»

Δημοσίευση 26 Ιουνίου 2011, 09:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Χρυσοχοΐδης: «Κρεμόμαστε από μία κλωστή»
Facebook Twitter Whatsapp
Την ανάγκη να ληφθούν μέτρα που θα οδηγούν στην αναστήλωση της πραγματικής οικονομίας επισημαίνει σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Την ανάγκη να ληφθούν μέτρα που θα οδηγούν στην αναστήλωση της πραγματικής οικονομίας επισημαίνει σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης επισημαίνει πως λιγότερα δάνεια και περισσότεροι πόροι για την ανάπτυξη είναι η μόνη συνταγή για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοινώνει πως αναλαμβάνει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να γίνει πιο ευέλικτο το ΕΣΠΑ το οποίο και θεωρεί σημαντικό μοχλό ανάπτυξης. «Όσο αναγκαία είναι η δημοσιονομική προσαρμογή, οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι αποκρατικοποιήσεις, άλλα τόσο και περισσότερο αναγκαία είναι η στήριξη και η αναστήλωση της πραγματικής οικονομίας.»

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επισημαίνει πως «κρεμόμαστε από μια κλωστή» και πως υπάρχουν συμφέροντα που έχουν επενδύσει στην κατάρρευση της Ελλάδας.

Όσον αφορά τη συναίνεση ο Υπουργός Ανάπτυξης τονίζει πως η πρόθεση του Πρωθυπουργού να θυσιάσει το αξίωμα του προκειμένου να κερδηθεί η ενότητα δείχνει ότι αυτά που διακυβεύονται για τη χώρα δεν χωράνε σε κομματικά τερτίπια ενώ εξαπολύσει επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση για τη στάση που έχει κρατήσει στο θέμα αυτό.
Πηγή: Τύπος της Κυριακής