ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής: «Δεν έχω να πω κάτι με τον κ. Βενιζέλο»

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2011, 09:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κουρουμπλής: «Δεν έχω να πω κάτι με τον κ. Βενιζέλο»
Facebook Twitter Whatsapp
Λάβρος ήταν κατά των ευρωπαίων εταίρων μας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Μega, τονίζοντας εξοργισμένος ότι δεν επιτρέπεται να μας εκβιάζουν με πτώχευση, ενώ αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενη επικοινωνία του με τον υπουργό  Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο για το «καυτό» ζήτημα της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Λάβρος ήταν κατά των ευρωπαίων εταίρων μας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Μega, τονίζοντας εξοργισμένος ότι δεν επιτρέπεται να μας εκβιάζουν με πτώχευση, ενώ αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενη επικοινωνία του με τον υπουργό  Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο για το «καυτό» ζήτημα της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος. «Αν ήταν στην εξουσία ο Ανδρέας Παπανδρέου θα μετέτρεπε το μειονέκτημα της Ελλάδος σε πλεονέκτημα» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. «Μας εκβιάζουν με την πτώχευση. Ας τολμήσουν να μας οδηγήσουν εκεί», τόνισε.

Παράλληλα, ο κ. Κουρουμπλής είπε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει να πει τίποτα με τον κ. Βενιζέλο, μετά από ερώτηση για το αν είχε κάποια επικοινωνία ή συνάντηση για το ζήτημα της ψηφοφορίας του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.