ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: «Μετατρέπουμε την κρίση σε ευκαιρία μέσω των Special Olympics»

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2011, 12:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παπανδρέου: «Μετατρέπουμε την κρίση σε ευκαιρία μέσω των Special Olympics»
Facebook Twitter Whatsapp
Η Ελλάδα έχει ταυτιστεί στα διεθνή μέσα μόνο με την οικονομική κρίση, όμως αποδεικνύουμε ότι είναι παρούσα και αναδεικνύει τις αξίες της, είπε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Γ.Παπανδρέου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιείται για τους Special Olympics. «Μετατρέπουμε την κρίση σε ευκαιρία» τόνισε.
Η Ελλάδα έχει ταυτιστεί στα διεθνή μέσα μόνο με την οικονομική κρίση, όμως αποδεικνύουμε ότι είναι παρούσα και αναδεικνύει τις αξίες της, είπε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Γ.Παπανδρέου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιείται για τους Special Olympics. «Μετατρέπουμε την κρίση σε ευκαιρία» τόνισε. Μεταφέρουμε το μήνυμα της ανθρωπιάς, της ισότητας και της αλληλεγγύης, μεταλαμπαδεύουμε αξίες και ιδανικά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, είπε ο πρωθυπουργός.

«Ακόμα και σήμερα μέσα στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας διεξάγουμε αυτούς τους αγώνες. Αναδεικνύουμε τις αξίες της Ελλάδας μιας χώρα ιστορίας, πολιτισμού, αθλητισμού, άλλα και ποιοτικού τουριστικού προορισμού» είπε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, επεσήμανε ότι η προσπάθεια των αθλητών των Special Olympics, «μας εμπνέει, μας δίνει δύναμη σε αυτήν τη δύσκολη ζωή».

«Έχουμε μια κοινή οδύσσεια με προορισμό μία ανθρώπινη κοινωνία. Η φλόγα του Ολυμπισμού να είναι φλόγα δύναμης και αισιοδοξίας όχι μόνο για τους αθλητές άλλα και για όλους μας» υπογράμμισε.Πηγή: in.gr