ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήφης Βαλυράκης: «Θα ψηφίσω κατά συνείδηση για το Μεσοπρόθεσμο»

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2011, 16:01 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σήφης Βαλυράκης: «Θα ψηφίσω κατά συνείδηση για το Μεσοπρόθεσμο»
Facebook Twitter Whatsapp
«Κατά συνείδηση» θα ψηφίσει ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης κατά τις ψηφοφορίες στη Βουλή για την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου και του εφαρμοστικού νόμου, όπως δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Χανιά.
«Κατά συνείδηση» θα ψηφίσει ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης κατά τις ψηφοφορίες στη Βουλή για την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου και του εφαρμοστικού νόμου, όπως δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Χανιά. Ο Χανιώτης βουλευτής απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα πράξει δήλωσε: «To μεσοπρόθεσμο, είναι ένας συμβιβασμός που πρέπει να γίνει. Εγώ δεν έχω σοβαρές αντιρρήσεις σε τακτικούς συμβιβασμούς, αλλά δεν δέχομαι στρατηγικούς συμβιβασμούς και βεβαίως δεν θα σας κάνω δήλωση εγώ, τι ψηφίζω στη βουλή, ούτε και έχω κανενός είδους προκατάληψη.

Είμαι από τους βουλευτές που ψηφίζω πάντα κατά συνείδηση. Δεν επηρεάζομαι ούτε από κομματικές γραμμές, ούτε από απειλές ούτε από φοβέρες. Θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω κατά συνείδηση».