ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημαράς: «Η κυβέρνηση έχει απολέσει τη δεδηλωμένη»

Δημοσίευση 3 Ιουλίου 2011, 15:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δημαράς: «Η κυβέρνηση έχει απολέσει τη δεδηλωμένη»
Facebook Twitter Whatsapp
«Πρέπει να υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο δυνατόν. Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού είναι αντίθετη προς τα μέτρα της κυβέρνησης». Αυτό τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», ο πρόεδρος του Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, ο οποίος κάνει λόγο για «εξαθλίωση των ελλήνων πολιτών» εξαιτίας των μέτρων της κυβέρνησης.
«Πρέπει να υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο δυνατόν. Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού είναι αντίθετη προς τα μέτρα της κυβέρνησης». Αυτό τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», ο πρόεδρος του Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, ο οποίος κάνει λόγο για «εξαθλίωση των ελλήνων πολιτών» εξαιτίας των μέτρων της κυβέρνησης. Παράλληλα, προεξοφλεί την αποτυχία του Μεσοπρόθεσμου και κατηγορεί τον πρωθυπουργό για διαρκείς υποχωρήσεις απέναντι στην τρόικα.

Ο Γ. Δημαράς τονίζει χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση έχει απολέσει τη δεδηλωμένη» και γι’αυτό πρέπει να γίνουν εκλογές «το συντομότερο δυνατόν».

Επίσης, εκτιμά ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να αποπληρωθεί το ελληνικό χρέος μέσω των θυσιών του ελληνικού λαού μόνο και μόνο, γιατί η κυβέρνηση του Γ.Παπαδρέου απέτυχε να πατάξει τη φοροδιαφυγή, απέτυχε να μειώσει τις κρατικές δαπάνες, απέτυχε να αντλήσει χρήματα από όσους παράνομα κατασπατάλησαν το δημόσιο κορβανά της χώρας».
Ο πρόεδρος του Άρματος Πολιτών εκφράζει επίσης το φόβο του για ξέσπασμα ενός κύματος διαμαρτυριών. Ωστόσο, τονίζει ότι «άλλο η ένσταση, η διαμαρτυρία, η ένταση μιας κοινωνικής, πολιτικής στιγμής και άλλο πράγμα οι επιδιώξεις όσων επιθυμούν να τραυματίσουν θανάσιμα την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.Πηγή: Τύπος της Κυριακής