ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πετροπόλεμος» στην αυλή του Γιώργου

Δημοσίευση 4 Ιουλίου 2011, 20:51 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Πετροπόλεμος» στην αυλή του Γιώργου
Facebook Twitter Whatsapp
Πρώτα ο Γ. Ραγκούσης άδειασε τον Δ. Ρέππα για τις συμβάσεις παραχώρησης, μετά είπε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τα διόδια και το «κακό» τρίτωσε με την πλήρη απελευθέρωση των ταξί.
Πρώτα ο Γ. Ραγκούσης άδειασε τον Δ. Ρέππα για τις συμβάσεις παραχώρησης, μετά είπε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τα διόδια και το «κακό» τρίτωσε με την πλήρη απελευθέρωση των ταξί. Ο υπουργός Υποδομών σε δέκα ημέρες ξήλωσε ότι είχε κάνει 18 μήνες ο προκάτοχός του, που τον διαδέχθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών και στα… δεξιά του Γ. Παπανδρέου.

Όλοι πλέον αναμένουν την απάντηση του Δ. Ρέππα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έθεσε το θέμα στον πρωθυπουργό. Πηγές προσκείμενες στον νέο υπουργό Δημόσιας Διοίκησης υποστηρίζουν ότι ο Γ. Ραγκούσης «αντιδρά σπασμωδικά γιατί νιώθει υποβαθμισμένος» και εκφράζουν την εκτίμηση πως «ίσως αναζητά ηρωική έξοδο».

Η σύγκρουση των δύο στενών- άλλοτε- συνεργατών του Γ. Παπανδρέου αποτελεί σαφή ένδειξη των επιπτώσεων του τελευταίου ανασχηματισμού στο προεδρικό μπλοκ, καθώς πολλοί άνθρωποι του Γιώργου υποστηρίζουν ότι «ο πρωθυπουργός συμβιβάστηκε με το βαθύ ΠΑΣΟΚ».