ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mόσιαλος: Έχει κλιμακωθεί η πολιτική βία, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ακραίος

Δημοσίευση 7 Ιουλίου 2011, 14:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Mόσιαλος: Έχει κλιμακωθεί η πολιτική βία, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ακραίος
Facebook Twitter Whatsapp
«Έχουμε ενδείξεις κλιμάκωσης της πολιτικής βίας», ανέφερε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος και διέψευσε τις αναφορές ότι ο πρωθυπουργός στην χθεσινή του ομιλία στο Υπουργικό Συμβούλιο είπε ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα πολιτικής εκτροπής.
«Έχουμε ενδείξεις κλιμάκωσης της πολιτικής βίας», ανέφερε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος και διέψευσε τις αναφορές ότι ο πρωθυπουργός στην χθεσινή του ομιλία στο Υπουργικό Συμβούλιο είπε ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα πολιτικής εκτροπής. «Μιλάμε για φαινόμενα πολιτικής βίας», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος, απαντώντας σε πολλαπλές ερωτήσεις, ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να επιβάλλει μια συγκεκριμένη ατζέντα και πώς όλα τα ζητήματα είναι ανοικτά και πρέπει να συζητηθούν στο πλαίσιο των ανοικτών κοινοβουλευτικών διαδικασιών.

«Κανένα δεν πρέπει να φοβίζει ο νηφάλιος δημοκρατικός ανοικτός κοινοβουλευτικός διάλογος», τόνισε ο κ. Μόσιαλος και κάλεσε όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν σ' όλα αυτά τα ζητήματα. «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θεωρούν μη απαραίτητο έναν τέτοιο διάλογο», υπογράμμισε ο κ. Μόσιαλος.

Ειδικότερα για τον ΣΥΡΙΖΑ κατέστησε σαφές ότι «δεν είναι ακραίο κόμμα, είναι δημοκρατικό, όπως κάθε κόμμα του ελληνικού Κοινοβουλίου», κάλεσε, όμως, την ηγεσία του, και όχι μεμονωμένα στελέχη, να πάρει ξεκάθαρα θέση για τις πρόσφατες οξείες ανακοινώσεις της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του κόμματος .

Ο κ. Μόσιαλος επανέλαβε και πάλι ότι «δεν υπάρχει καλή και κακή βία» και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν σαφώς όλα τα φαινόμενα πολιτικής βίας.