ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής: Δεν μετάνιωσα που είπα «όχι»

Δημοσίευση 8 Ιουλίου 2011, 23:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κουρουμπλής: Δεν μετάνιωσα που είπα «όχι»
Facebook Twitter Whatsapp
«Όλος αυτός ο κόσμος ήθελε ένα ‘όχι’ αξιοπρέπειας. Προσπαθώ να διαβάσω τις αντιδράσεις του κόσμου και διαπιστώνω την ανάγκη να βρεθεί κάποιος πολιτικός που θα πει όχι».
«Όλος αυτός ο κόσμος ήθελε ένα ‘όχι’ αξιοπρέπειας. Προσπαθώ να διαβάσω τις αντιδράσεις του κόσμου και διαπιστώνω την ανάγκη να βρεθεί κάποιος πολιτικός που θα πει όχι». Τα παραπάνω, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στον Αγιόκαμπο Λάρισας, προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός πολιτικός ομιλητής στον 7ο πολιτικό camp του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών, που διοργανώνει η ΠΑΣΠ ΑΕΙ Λάρισας, μέχρι την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Η δική μου η στάση, παρατήρησε ο κ. Κουρουμπλής, είναι μέσα στο πνεύμα του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ. Άρα, οι νεολαίοι έχουν εκτιμήσει την στάση μου και αυτό εισπράττω και από ανθρώπους που δεν ανήκουν μόνο στο σκληρό πυρήνα των κομμάτων.

Αναφορικά με την απόφαση του να πει «όχι» στο μεσοπρόθεσμο ο ανεξάρτητος, πλέον βουλευτής, ανέφερε ότι συζήτησε με ψηφοφόρους του στην Αιτωλοακαρνανία, με στενούς συνεργάτες και την οικογένεια του και όλοι τον παρότρυναν να ανεξαρτητοποιηθεί και να φύγει από το ΠΑΣΟΚ. «Η ψυχολογική φόρτιση ήταν αφόρητη, αλλά δεν μετάνιωσα» είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, ο κ. Κουρουμπλής εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν εκλογές το Φθινόπωρο για να παρατηρήσει πάντως ότι θα έπρεπε να τις κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου για να νομιμοποιήσει τις όποιες αποφάσεις του.