ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση του Ευ. Βενιζέλου με τα μέλη του ΔΣ του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου

Δημοσίευση 13 Ιουλίου 2011, 15:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνάντηση του Ευ. Βενιζέλου με τα μέλη του ΔΣ του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου
Facebook Twitter Whatsapp
Μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του νέου Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, είχε σήμερα, στο υπουργείο Οικονομικών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του νέου Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, είχε σήμερα, στο υπουργείο Οικονομικών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως είχε δηλώσει και χθες ο κ. Βενιζέλος, δεν αλλάζει σε τίποτα ο αριθμητικός στόχος των αποκρατικοποιήσεων. Έχουν ήδη εισπραχθεί τα έσοδα από τον ΟΤΕ και στόχος τίθεται να προστεθεί 1,3 δις. ευρώ έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ειδικά για τα ακίνητα, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι πρέπει να υπάρχει και η δυνατότητα της χρηματοοικονομικής αξιοποίησης. Όλα, είπε, θα γίνουν σε συνεργασία με την τρόικα και τους δύο παρατηρητές στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και με τρόπο που θα είναι αποδεκτός από τις αγορές.