ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυτοί που ξόρκιζαν τη χρεοκοπία μιλούν τώρα για στάση πληρωμών»

Δημοσίευση 14 Ιουλίου 2011, 15:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Αυτοί που ξόρκιζαν τη χρεοκοπία μιλούν τώρα για στάση πληρωμών»
Facebook Twitter Whatsapp
«Πριν προλάβουν να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, αυτοί που ξόρκιζαν τη χρεοκοπία έρχονται και μιλούν από τη μία για επιλεκτική χρεοκοπία και από την άλλη για στάση πληρωμών», είπε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, που αφορούσε προτάσεις της νεολαίας της ΝΔ για τη μείωση της φορολογίας.
«Πριν προλάβουν να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, αυτοί που ξόρκιζαν τη χρεοκοπία έρχονται και μιλούν από τη μία για επιλεκτική χρεοκοπία και από την άλλη για στάση πληρωμών», είπε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, που αφορούσε προτάσεις της νεολαίας της ΝΔ για τη μείωση της φορολογίας. Πριν από ένα χρόνο «μας είχαν επιβάλει το δίλημμα μνημόνιο ή χρεοκοπία και τώρα που το μνημόνιο απέτυχε επέβαλαν νέο εκβιαστικό δίλημμα, μεσοπρόθεσμο η χρεοκοπία», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε τα συγχαρητήριά του στα μέλη της ΟΝΝΕΔ γι αυτή την πρωτοβουλία, σημειώνοντας πως «είμαστε υποχρεωμένοι ως ΝΔ, μεθαύριο ως κυβέρνηση, να τα κάνουμε πραγματικότητα». «Έχει τον πυρήνα της σκέψης μας να υπάρχει δημιουργική επανάσταση, να υπάρχει δημιουργικό σοκ, όπως το είπαμε στο Ζάππειο ΙΙ», τόνισε.

Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας των νέων της ΝΔ με τίτλο «πληρώνω δίκαια» (www.plironodikaia.gr), η ΟΝΝΕΔ διαμόρφωσε δεκατέσσερις προτάσεις για τη μείωση της φορολογίας, τις οποίες παρουσίασε στην εκδήλωση αναλυτικά ο πρόεδρος της Ανδρέας Παπαμινίκος.