ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κύπρο ο Πάνος Μπεγλίτης

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2011, 08:04 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στην Κύπρο ο Πάνος Μπεγλίτης
Facebook Twitter Whatsapp
Στην Κύπρο βρίσκεται την Δευτέρα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις μνήμης για την μαύρη επέτειο της τουρικής εισβολής.
Στην Κύπρο βρίσκεται την Δευτέρα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις μνήμης για την μαύρη επέτειο της τουρικής εισβολής. Ο κ. Μπεγλίτης θα μείνει στην Κύπρο και την Τρίτη, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ.Χριστόφια, υπουργούς της κυβέρνησης και αρχηγούς κομμάτων, στη σκιά της τραγωδίας στη ναυτική βάση στο Ζύγι.

Ειδικότερα, κατά τη διήμερη παραμονή του στο νησί, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια και τον πρόεδρο της Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου, ενώ θα συναντηθεί και με τον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Ηλιάδη.

Επίσης, ο κ. Μπεγλίτης θα έχει συνομιλίες με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και θα επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β'.

Ο κ. Μπεγλίτης θα μεταβεί και στο Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Σταυριανάκου» της ΕΛΔΥΚ στη Μαλούντα και θα επισκεφθεί το Στρατιωτικό Κοιμητήριο στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνει κατάθεση στεφάνων.Πηγή: in.gr