ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόσιαλος: «Ανεύθυνη η στάση της Ομοσπονδίας των ταξί»

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2011, 16:57 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μόσιαλος: «Ανεύθυνη η στάση της Ομοσπονδίας των ταξί»
Facebook Twitter Whatsapp
Την πλήρη στήριξη στους χειρισμούς του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση για την απεργία των ταξί, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος. «Η θέση της κυβέρνησης είναι αυτή που εκφράζει ο υπουργός Μεταφορών», δήλωσε.
Την πλήρη στήριξη στους χειρισμούς του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση για την απεργία των ταξί, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος. «Η θέση της κυβέρνησης είναι αυτή που εκφράζει ο υπουργός Μεταφορών», δήλωσε. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν ξεκάθαρα να είναι υπέρ ή κατά του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων καθώς και για τις συνέπειες της απεργίας των ταξί στην οικονομία της χώρας στην ακμή της τουριστικής περιόδου.

«Η ουσία του θέματος είναι να γίνει ή όχι μεγαλύτερη απελευθέρωσή τους», τόνισε και επέκρινε ιδιαίτερα τη ΝΔ για την στάση που τηρεί, καλώντας την να ξεκαθαρίσει αν είναι υπέρ του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων κάνοντας λόγο ότι τοποθετείται κατά περίπτωση αποφεύγοντας να πάρει θέση.

«Ανεύθυνη» χαρακτήρισε ο κ. Μόσιαλος και τη στάση της Ομοσπονδίας των ταξί, η οποία ζήτησε συνάντηση με τον Γιάννη Ραγκούση την Παρασκευή και την επομένη κήρυξε απεργία.