ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπούλιας: «Δεν υπάρχουν περιθώρια ανάπαυσης στις δάφνες που γρήγορα μαραίνονται»

Δημοσίευση 22 Ιουλίου 2011, 15:32 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παπούλιας: «Δεν υπάρχουν περιθώρια ανάπαυσης στις δάφνες που γρήγορα μαραίνονται»
Facebook Twitter Whatsapp
«Η Ευρώπη ξύπνησε και έφτασε η στιγμή που τώρα αρχίζει η δουλειά που πρέπει να γίνει και να βάλουν όλοι πλάτη για την ανάπτυξη του λαού και της Ελλάδας», σχολίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις θετικές αποφάσεις της Συνοδού Κορυφής της Ευρωζώνης για το ελληνικό χρέος.
«Η Ευρώπη ξύπνησε και έφτασε η στιγμή που τώρα αρχίζει η δουλειά που πρέπει να γίνει και να βάλουν όλοι πλάτη για την ανάπτυξη του λαού και της Ελλάδας», σχολίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις θετικές αποφάσεις της Συνοδού Κορυφής της Ευρωζώνης για το ελληνικό χρέος. Ο κ. Παπούλιας πρόσθεσε μάλιστα ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια ανάπαυσης στις δάφνες που, όπως είπε, γρήγορα μαραίνονται.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι τα αποτελέσματα είναι η δικαίωση ενάμισι χρόνου σκληρής δουλείας που καθιστά διαχειρίσιμο το χρέος.

Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι αξιολογήθηκε θετικά η συνέπεια και αξιοπιστία της χώρας και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές για τη χώρα και τον λαό.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr