ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Nέος γύρος εντατικών διαπραγματεύσεων Χριστόφια- Έρογλου

Δημοσίευση 25 Ιουλίου 2011, 10:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Nέος γύρος εντατικών διαπραγματεύσεων Χριστόφια- Έρογλου
Facebook Twitter Whatsapp
Στον απόηχο των προκλητικών δηλώσεων Ερτογάν, αρχίζει σήμερα ο γύρος των εντατικών διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο ηγετών της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια και Ντερβίς Έρογλου. Πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο Χριστόφια να θέτει στη σημερινή συνάντηση θέμα για τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού.
Στον απόηχο των προκλητικών δηλώσεων Ερτογάν, αρχίζει σήμερα ο γύρος των εντατικών διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο ηγετών της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια και Ντερβίς Έρογλου. Πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο Χριστόφια να θέτει στη σημερινή συνάντηση θέμα για τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού. Κατά τη σημερινή συνάντηση, οι δύο ηγέτες αναμένεται να συζητήσουν το κεφάλαιο της Διακυβέρνησης. Ως γνωστό, οι δύο ηγέτες κατά την τριμερή της Γενεύης συμφώνησαν στην έναρξη εντατικού γύρου διαπραγματεύσεων μέχρι και τον Οκτώβριο, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί εκ νέου τριμερής συνάντηση με τον γγ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Κατά τον γύρο των εντατικών διαπραγματεύσεων, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συζητήσουν όλα τα κεφάλαια των διαπραγματεύσεων (Διακυβέρνηση, Οικονομία, ΕΕ, Περιουσιακό, Εδαφικό, Ασφάλεια - Εγγυήσεις) καθώς και την πτυχή των Εποίκων.

Στο πλαίσιο των εντατικών διαπραγματεύσεων θα γίνουν 19 ολοήμερες συναντήσεις.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr