ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mιχελάκης: «Ανεύθυνος παρατηρητής ο πρωθυπουργός»

Δημοσίευση 25 Ιουλίου 2011, 15:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Mιχελάκης: «Ανεύθυνος παρατηρητής ο πρωθυπουργός»
Facebook Twitter Whatsapp
Επίθεση στον πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτηρίζει «ανεύθυνο παρατηρητή» εξαπολύει η ΝΔ για το θέμα της απεργίας των ταξί.
Επίθεση στον πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτηρίζει «ανεύθυνο παρατηρητή» εξαπολύει η ΝΔ για το θέμα της απεργίας των ταξί. Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης ζητά από τον Γιώργο Παπανδρέου να πάρει σαφή θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ των κκ Ρέππα και Ραγκούση, οι οποίοι όπως τονίζει συνεχίζουν την προσωπική τους βεντέτα σε βάρος της κοινωνίας και της οικονομίας, υπονομεύοντας τη βαριά μας βιομηχανία, τον Τουρισμό.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μιχελάκης, ο κ. Ρέππας επιμένει στη ρύθμιση που είχε αποφασίσει, η οποία συνέδεε τον αριθμό των αδειών με τον πληθυσμό κάθε περιοχής, ενώ ο κ. Ραγκούσης "αδειάζει", για μια ακόμη φορά, τον προκάτοχό του και ρίχνει λάδι στη φωτιά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ρυθμίσεις Ρέππα ευνοούν «αγοραπωλησίες αδειών με μαύρα χρήματα», τη φοροδιαφυγή και την παραοικονομία.

«Μπροστά σε όλα αυτά, ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση και να πει, επιτέλους, με ποιόν συμφωνεί: Με τον κ. Ραγκούση ή τον κ. Ρέππα; Γιατί δεν μπορεί να έχει δώσει την έγκρισή του στη ρύθμιση Ρέππα και ταυτόχρονα να συμφωνεί με τον κ. Ραγκούση, ο οποίος επιχειρεί να επιβάλει τα ακριβώς αντίθετα", δηλώνει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος υπενθυμίζει πως θέση του κόμματός του είναι η απελευθέρωση του επαγγέλματος με τους ίδιους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr