ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγκούσης: «Η Ελλάδα δεν έχει τελειώσει με το θέμα των κλειστών επαγγελμάτων»

Δημοσίευση 27 Ιουλίου 2011, 18:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ραγκούσης: «Η Ελλάδα δεν έχει τελειώσει με το θέμα των κλειστών επαγγελμάτων»
Facebook Twitter Whatsapp
«Η Ελλάδα δεν έχει τελειώσει ακόμα με το θέμα των κλειστών επαγγελμάτων» είπε ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό προσθέτοντας με νόημα «ακόμα και με αυτά που θεωρούμε ότι έχουν ρυθμιστεί». Άμεσα συνάντηση ζήτησαν οι ιδιοκτήτες ταξί.
«Η Ελλάδα δεν έχει τελειώσει ακόμα με το θέμα των κλειστών επαγγελμάτων» είπε ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό προσθέτοντας με νόημα «ακόμα και με αυτά που θεωρούμε ότι έχουν ρυθμιστεί». Άμεσα συνάντηση ζήτησαν οι ιδιοκτήτες ταξί. Όσον αφορα την παρέμβαση του πρωθυπουργού στην Κ.Ο. ο υπουργός Μεταφορων σχολίασε «Ο Πρωθυπουργός με την δήλωση του στην ΚΟ ήταν ξεκάθαρος. Εκτιμώ ότι μέχρι την ΔΕΘ θα έχει λυθεί το θέμα.  Έχουμε έτοιμο σχέδιο, δεν πρόκειται να το δημοσιοποιήσουμε τώρα.  Όταν το δημοσιοποιήσουμε θα έχουμε τη στήριξη της κοινωνίας.  Οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε μειονεκτική θέση γιατί ξεκίνησαν κινητοποιήσεις χωρίς να ξέρουν τις θέσεις μας».

Σημειώνεται ότι, οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ταξί, με φαξ που έστειλαν προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ζήτησαν άμεση συνάντηση με τον κ. Ραγκούση, με σκοπό να συζητήσουν για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Οι ιδιοκτήτες ταξί ζήτησαν, αν είναι δυνατόν, η συνάντηση να πραγματοποιηθεί άμεσα, ακόμα και την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr