ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: «Εχθρός της κυβέρνησης είναι ο ίδιος της ο εαυτός»

Δημοσίευση 31 Ιουλίου 2011, 12:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Χατζηδάκης: «Εχθρός της κυβέρνησης είναι ο ίδιος της ο εαυτός»
Facebook Twitter Whatsapp
Nα κινηθεί προς «το σωστό πλαίσιο» των πρόσφατων αποφάσεων των Βρυξελλών, δίνοντας «έμφαση τις αποκρατικοποιήσεις», καλεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι «μέχρι τώρα η κυβέρνηση αποκλίνει από τους στόχους που έχει θέσει».
Nα κινηθεί προς «το σωστό πλαίσιο» των πρόσφατων αποφάσεων των Βρυξελλών, δίνοντας «έμφαση τις αποκρατικοποιήσεις», καλεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι «μέχρι τώρα η κυβέρνηση αποκλίνει από τους στόχους που έχει θέσει». Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργός εκφράζει ανησυχία πως «η ελληνική οικονομία θα ξαναβρεθεί πάλι στο σημείο μηδέν αν η κυβέρνηση δεν τα καταφέρει και συνεχίζει να της ξεφεύγει ο προϋπολογισμός μέχρι το φθινόπωρο».

Ο κ. Χατζηδάκης θεωρεί πως «η θριαμβολογία της κυβέρνησης δεν δικαιολογείται» από τις αποφάσεις των Βρυξελλών, καθώς, όπως λέει, οι αναφορές σε «σχέδιο Μάρσαλ» είναι υπερβολικές.

«Ο βασικός εχθρός της κυβέρνησης είναι ο ίδιος της ο εαυτός«, υποστηρίζει ο τομεάρχης της ΝΔ, συμπληρώνοντας πως «μέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ αδυνατεί να εφαρμόσει συγκεκριμένες πολιτικές και αποκλίνει από τους στόχους που έχει θέσει».

Για το θέμα των ταξί, ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνοντας πως «χρειάζεται εκσυγχρονισμός», ξεκαθαρίζει πως «πρέπει να υπάρξει απελευθέρωση του επαγγέλματος με ρυθμίσεις και περιορισμούς, όπως γίνεται στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr