ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Bενιζέλος: «Δύσκολη συγκυρία για όλες τις χώρες της ευρωζώνης»

Δημοσίευση 3 Αυγούστου 2011, 12:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Bενιζέλος: «Δύσκολη συγκυρία για όλες τις χώρες της ευρωζώνης»
Facebook Twitter Whatsapp
Την ανάγκη η χώρα μας να αξιοποιήσει στο έπακρο το παράθυρο ευκαιρίας που άνοιξε με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.
Την ανάγκη η χώρα μας να αξιοποιήσει στο έπακρο το παράθυρο ευκαιρίας που άνοιξε με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για τις αποφάσεις του συνόδου της ευρωζώνης και το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον, επισημαίνοντας ότι «η αντιπολίτευση πρέπει να έχει πλήρη ενημέρωση προκειμένου να οικοδομηθεί αυτή ιστορική, πανεθνική προσπάθεια» για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Ανέφερε επίσης ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ λεπτή φάση καθώς η συγκυρία είναι πολύ δύσκολη όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για τις χώρες της ευρωζώνης.

«Πήραμε μια ανάσα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τονίζοντας ότι η έκβαση της προσπάθειας εξαρτάται από όλους, και την κυβέρνηση που πρέπει να δείξει σοβαρότητα και στιβαρότητα, αλλά και την αντιπολίτευση, η συνδρομή της οποίας είναι απαραίτητη.

Ειδικά για τη στάση του ΛΑΟΣ, ο κ. Καρατζαφέρης έσπευσε να επισημάνει ότι επικρίνει όταν το κρίνει απαραίτητο και στηρίζει αν κρίνει ότι πρέπει να το κάνει προς όφελος της χώρας.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr