ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Κατηγορηματική αντίθεση με την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών

Δημοσίευση 3 Αυγούστου 2011, 13:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΚΚΕ: Κατηγορηματική αντίθεση με την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών
Facebook Twitter Whatsapp
Την κατηγορηματική αντίθεσή του με το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά που "νομιμοποιεί τη χρήση τους", εκφράζει το ΚΚΕ, το οποίο καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους, όλο το λαό "να αντιδράσουν αποφασιστικά ενάντια στην καταστροφή και τον όλεθρο που ετοιμάζουν για τη νεολαία και τα παιδιά μας".
Την κατηγορηματική αντίθεσή του με το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά που "νομιμοποιεί τη χρήση τους", εκφράζει το ΚΚΕ, το οποίο καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους, όλο το λαό "να αντιδράσουν αποφασιστικά ενάντια στην καταστροφή και τον όλεθρο που ετοιμάζουν για τη νεολαία και τα παιδιά μας". Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΚΕ του κόμματος επισημαίνεται ότι "η νομιμοποίηση των ναρκωτικών που εξήγγειλε η κυβέρνηση με δήθεν δάκρυα για τους χρήστες που φυλακίζονται στοχεύει μόνο στο μυαλό και την ψυχή κυρίως των νέων ανθρώπων, αλλά και όλου του λαού. Μια νεολαία μισοζαλισμένη, με σκυμμένο το κεφάλι βολεύει το πέρασμα της πολιτικής τους. Μια νεολαία που στερείται τα δικαιώματά της στην Παιδεία, την Υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, αλλά έχει «δικαίωμα» να καλλιεργεί χασίς σε γλάστρες, είναι ακίνδυνη για το σύστημα που με νύχια και δόντια υπερασπίζονται".

Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι "τα ναρκωτικά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται, δεν είναι ελεύθερη επιλογή κανενός ούτε αρρώστια. Αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους χρήστες, τους ονομάζουν πρόβλημα που πρέπει να απομακρυνθεί από το κέντρο της Αθήνας και να μοιραστεί σε όλα τα νοσοκομεία, τους καταδικάζουν να είναι για πάντα εξαρτημένοι με τη μεθαδόνη, που θα την μοιράζει το ίδιο το κράτος, αλλά και ιδιώτες γιατροί και φαρμακεία".

Σημειώνει τέλος ότι "η δημιουργία ενός αντιναρκωτικού μετώπου είναι επιτακτική ανάγκη", όπως επίσης και ότι "είναι επιτακτικό καθήκον όλων των εργαζομένων και του λαού ο αγώνας για να μην περάσει το νέο σχέδιο απελευθέρωσης των ναρκωτικών".

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr