ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα σφοδρή επίθεση ΝΔ σε Ραγκούση

Δημοσίευση 3 Αυγούστου 2011, 15:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νέα σφοδρή επίθεση ΝΔ σε Ραγκούση
Facebook Twitter Whatsapp
Ολομέτωπη επίθεση στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση και την Κυβέρνηση πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, κάνοντας λόγο για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης μέσω της μη επίλυσης του ζητήματος της απελευθέρωσης των ταξί. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για διόγκωση, αντί μείωσης, του Δημοσίου.
Ολομέτωπη επίθεση στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση και την Κυβέρνηση πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, κάνοντας λόγο για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης μέσω της μη επίλυσης του ζητήματος της απελευθέρωσης των ταξί. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για διόγκωση, αντί μείωσης, του Δημοσίου. «Όταν ακόμη και το σύνολο σχεδόν της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει απερίφραστα τον κ. Ραγκούση για τα ταξί και ο πρωθυπουργός παραμένει απλώς θεατής, μόνο μια λογική εξήγηση μπορεί να υπάρχει. Ότι το χάος που έχει προκαλέσει η ακατανόητη συμπεριφορά του Υπουργού Μεταφορών, υπηρετεί κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης» ανέφερε ο κ. Μιχελάκης.

«Φαίνεται πως η κυβέρνηση, με την αναγόρευση του θέματος των ταξί σε κυρίαρχο πολιτικό ζήτημα και σχεδόν αποκλειστικό θέμα της ειδησεογραφίας, έχει επιλέξει τη μέθοδο της απόσπασης της προσοχής των πολιτών από τα μεγάλα και καυτά προβλήματα του Τόπου. Κάθε μέρα που περνά, η προκλητική αδράνεια του πρωθυπουργού να λύσει το πρόβλημα, ενισχύει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας» κατέληξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση, ότι «κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, καθώς, από τη μια, υπόσχεται προς κάθε κατεύθυνση ότι θα μειώσει το κράτος, ενώ, από την άλλη, το μεγαλώνει,.

Μέσα σε 20 μήνες, δημιούργησε 41 Γενικές και ειδικές γραμματείες, νομικά πρόσωπα και αυτοτελείς υπηρεσίες, που αυξάνουν σημαντικά το κόστος λειτουργίας του κράτους, ενώ, την ίδια ώρα, μεθοδεύει απολύσεις και ταυτόχρονα κάνει προσλήψεις, είπε.

«Μιλά για περιορισμό του κράτους και προχωρά στη διόγκωσή του, ενώ αντίθετα, αναβάλλει διαρκώς τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις οργανισμών, που επίσημα ανακοινώνονται», προσθέτει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος επικρίνει την κυβέρνηση πως εγκατέλειψε το σχέδιο που είχε δρομολογήσει η Ν.Δ. για την κατάργηση περίπου 250 οργανισμών, ενώ, πριν ένα χρόνο, ανήγγειλε ότι θα προχωρούσε σε καταργήσεις περίπου 30 οργανισμών.

«Δεν αντιλαμβάνεται ο κ. Παπανδρέου ότι είναι πρόκληση να μιλά για μείωση του κόστους της λειτουργίας του κράτους και να καταλήγει στο αντίθετο; Δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι αντιφατικά όσα λέει και όσα κάνει; Το συμπέρασμα είναι ένα: Δεν μπορούν στο ΠΑΣΟΚ να ξεφύγουν από τον κακό εαυτό τους. Αυτοί έφτιαξαν το υδροκέφαλο κράτος των συνδικαλιστών. Οι δικές τους κομματικές σκοπιμότητες διογκώνουν το κράτος. Οι δικές τους κομματικές σκοπιμότητες εμποδίζουν την εξυγίανσή του», καταλήγει ο κ. Μιχελάκης.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr