ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο επικεφαλής της Ομάδας Κρούσης και οι στόχοι του για την Ελλάδα

Δημοσίευση 6 Αυγούστου 2011, 17:34 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο επικεφαλής της Ομάδας Κρούσης και οι στόχοι του για την Ελλάδα
Facebook Twitter Whatsapp
Στον ρόλο που θα έχει η Ομάδα Κρούσης για την Ελλάδα, που συνέστησε η ΕΕ, αναφέρεται ο επικεφαλής της, Χορστ Ράιχενμπαχ, δηλώνοντας ότι θα συντονίσει και θα προσφέρει βοήθεια για την ταχύτερη απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και θα βοηθήσει την κυβέρνηση να εφαρμόσει αποτελεσματικότερα το οικονομικό της πρόγραμμα.
Στον ρόλο που θα έχει η Ομάδα Κρούσης για την Ελλάδα, που συνέστησε η ΕΕ, αναφέρεται ο επικεφαλής της, Χορστ Ράιχενμπαχ, δηλώνοντας ότι θα συντονίσει και θα προσφέρει βοήθεια για την ταχύτερη απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και θα βοηθήσει την κυβέρνηση να εφαρμόσει αποτελεσματικότερα το οικονομικό της πρόγραμμα. Mιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», τονίζει ακόμη ότι «ο κύριος στόχος της βοήθειας της ομάδας Κρούσης είναι να φέρουμε την Ελλάδα ξανά στον δρόμο της ανάπτυξης και στην αύξηση της απασχόλησης».

Ο κ. Ράιχενμπαχ υπογραμμίζει ότι η ελληνική κρίση δεν απειλεί ζωές, όπως προηγούμενες κρίσεις που διαχειρίστηκε, αν και αναγνώρισε ότι «επηρεάζει σημαντικά το εισόδημα και την καθημερινότητα του ελληνικού λαού».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr