ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώναρος: «Θα έρθει η ώρα του Καραμανλή»

Δημοσίευση 6 Αυγούστου 2011, 18:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αντώναρος: «Θα έρθει η ώρα του Καραμανλή»
Facebook Twitter Whatsapp
Απάντηση για το δημόσιο χρέος και τις επικρίσεις για την οικονομική πολιτική, που ακολούθησε η κυβέρνηση Καραμανλή, δίνει ο εκ των στενών συνεργατών του, βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής».
Απάντηση για το δημόσιο χρέος και τις επικρίσεις για την οικονομική πολιτική, που ακολούθησε η κυβέρνηση Καραμανλή, δίνει ο εκ των στενών συνεργατών του, βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής». «Η κυβέρνηση Καραμανλή εργάστηκε με σύστημα», υποστηρίζει και προσθέτει ότι «μέσα σε λίγους μήνες, πριν από τα μέσα της χρονιάς, είχαν καλυφθεί οι δανειακές ανάγκες της χώρας για σχεδόν ολόκληρο το 2009».

Ο κ. Αντώναρος λέει ότι όλα έγιναν «οργανωμένα και χωρίς τυμπανοκρουσίες» και σημειώνει πως «δεν χρειάζονται παχιά λόγια». Συμπληρώνει πως ο πρώην πρωθυπουργός «έχει δώσει δείγματα λιτού και μεστού πολιτικού λόγου» και αναφέρει πως «και αν αργότερα, σε κάποιο χρονικό σημείο που δεν μπορεί να προσδιοριστεί τώρα, κρίνει ότι πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, θα το κάνει».

Εκτιμά ότι οι δηλώσεις για την κυβερνητική θητεία της ΝΔ δεν δημιουργούν εσωστρέφεια, «εφόσον δεν γίνονται υπερβολές», και προσθέτει: «Στη ΝΔ, ευτυχώς, δεν υπήρξαμε ποτέ στρατιωτάκια του σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε». Επικρίνει την κυβέρνηση πως «οδηγεί τους μισθούς στα επίπεδα φτώχειας των 400 ευρώ» και σημειώνει πως «πάνε να μας κάνουν Βουλγαρία και Ρουμανία και αυτό δεν πρέπει και δε θα αφήσουμε να συμβεί».

Τέλος, αναφέρει πως σκέφτεται στις επόμενες εκλογές να πολιτευθεί στη Β΄Αθηνών, θέμα που όμως προηγουμένως θα συζητήσει με τον πρόεδρο του κόμματος.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr