ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» κυβέρνησης - ΑΔΕΔΥ

Δημοσίευση 10 Αυγούστου 2011, 17:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Πόλεμος» κυβέρνησης - ΑΔΕΔΥ
Facebook Twitter Whatsapp
Σκληρή απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο έλαβε η ΑΔΕΔΥ, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της  σε τηλεοπτική εκπομπή ο οποίος έκανε λόγο περί «στοχευμένων δράσεων» αντί λευκής απεργίας όπως το κλείσιμο των Ταμείων των ΔΟΥ ώστε να μην εισπράττονται φόροι. Ο κ. Μόσιαλο απείλησε με πειθαρχικά συμβούλια σε περίπτωση  που γίνουν οι κινήσεις αυτές.
Σκληρή απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο έλαβε η ΑΔΕΔΥ, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της  σε τηλεοπτική εκπομπή ο οποίος έκανε λόγο περί «στοχευμένων δράσεων» αντί λευκής απεργίας όπως το κλείσιμο των Ταμείων των ΔΟΥ ώστε να μην εισπράττονται φόροι. Ο κ. Μόσιαλο απείλησε με πειθαρχικά συμβούλια σε περίπτωση  που γίνουν οι κινήσεις αυτές. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, σημείωσε ότι τέτοιες συμπεριφορές αποτελούν υπονόμευση του δημόσιου συμφέροντος, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πειθαρχικά συμβούλια τα οποία πρέπει να λειτουργήσουν.

«Δεν είναι λευκή απεργία η μη είσπραξη φόρων; Παίζουμε με τις λέξεις;» διερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Ο κ. Μόσιαλος πρόσθεσε ότι στο δημόσιο σύστημα θα πρέπει να αναπνεύσουν οι αξιοπρεπείς δυνάμεις και οι δημόσιοι υπάλληλοι «δεν πρέπει να εναγκαλίζονται με συνδικαλιστικές ηγεσίες που δεν είναι υπεύθυνες».

Ζήτησε, μάλιστα, συναίνεση απ’ όλο το πολιτικό φάσμα προκείμενου η αμοιβή και η εξέλιξη στον δημόσιο τομέα να συνδέεται με την παραγωγικότητα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr