ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεδιάσκεψη Βενιζέλου- τρόικας την ερχόμενη Δευτέρα

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2011, 18:24 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τηλεδιάσκεψη Βενιζέλου- τρόικας την ερχόμενη Δευτέρα
Facebook Twitter Whatsapp
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής της τρόικας, θα έχει τη Δευτέρα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία σχετικά με τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας και την έγκριση για την εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου.
Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής της τρόικας, θα έχει τη Δευτέρα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία σχετικά με τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας και την έγκριση για την εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου. Αυτό έγινε γνωστό από παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι ανέφεραν, παράλληλα, ότι συνεχίζεται ο προπαρασκευαστικός έλεγχος από το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας, που παραμένει στην Αθήνα.

Εντός του Σεπτεμβρίου, εξάλλου, σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος του υπουργείου, αναμένεται η ολοκλήρωση της έγκρισης από τα κοινοβούλια των κρατών - μελών της ευρωζώνης του νέου θεσμικού πλαισίου του EFSF, στο πλαίσιο των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου.