ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο Γιώργος είναι σκληρό καρύδι για να φύγει»

Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου 2011, 13:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Ο Γιώργος είναι σκληρό καρύδι για να φύγει»
Facebook Twitter Whatsapp
«Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πολύ σκληρό καρύδι. Είναι ένας άνθρωπος μεγάλων αντοχών. Ένας μαραθωνοδρόμος της πολιτικής», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 τη Δευτέρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης.
«Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πολύ σκληρό καρύδι. Είναι ένας άνθρωπος μεγάλων αντοχών. Ένας μαραθωνοδρόμος της πολιτικής», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 τη Δευτέρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης. «Ο πρωθυπουργός δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα ακόμη», επεσήμανε ο κ. Μπεγλίτης προσθέτοντας ότι είναι σίγουρος ότι «θα ολοκληρώσει τη θητεία και θα παλέψει για τη νέα τεραετία του ΠΑΣΟΚ, εάν αυτό το χειμώνα κρατήσουμε τις ισορροπίες και αντέξουμε. Τότε το 2012 θα αρχίσει να αχνοφέγγει μία καλύτερη προοπτική για την Ελλάδα».

Ο κ. Μπεγλίτης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπερ της καθημερινής εμπλοκής του πρωθυπουργού στη διαχείριση και την υλοποίηση των πολιτικών αποφάσεων. «Ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι πιο ψηλά - και για λόγους εσωτερικούς και για να τονώνει, να υπερασπίζεται και να ενισχύει την αξιοπιστία του», σημείωσε επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός μιλά όταν χρειάζεται να στείλει τα μηνύματα που χρειάζονται.