ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργείο Οικονομικών: «Δεν έχει νόημα η ανακύκλωση σεναρίων»

Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου 2011, 17:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Υπουργείο Οικονομικών: «Δεν έχει νόημα η ανακύκλωση σεναρίων»
Facebook Twitter Whatsapp
Ανακοίνωση με την οποία ζητεί να μην ανακυκλώνονται φήμες που δημιουργούν νευρικότητα στους πολίτες εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας το υπουργείο Οικονομικών, λίγο πριν από την τηλεδιάσκεψη Βενιζέλου - τρόικας στις 19.00 το απόγευμα.
Ανακοίνωση με την οποία ζητεί να μην ανακυκλώνονται φήμες που δημιουργούν νευρικότητα στους πολίτες εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας το υπουργείο Οικονομικών, λίγο πριν από την τηλεδιάσκεψη Βενιζέλου - τρόικας στις 19.00 το απόγευμα. «Ολες οι ειδικότερες αποφάσεις, οι οποίες κινούνται, ούτως ή άλλως, στο πλαίσιο του Μεσοπροθέσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Προσαρμογής που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή και ισχύει ως νόμος του κράτους, θα ανακοινωθούν μετά και την ολοκλήρωση των επαφών με την τρόικα» σημειώνεται στην ανακοίνωση. «Στο μεταξύ, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα η ανακύκλωση ή η επεξεργασία σεναρίων, τα οποία δημιουργούν σύγχυση και νευρικότητα στους πολίτες» αναφέρει το Υπουργείο.

Kαι προσθέτει: «Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσίασε χθες το βράδυ σε δημόσια ανακοίνωσή του το πλαίσιο μέσα στο οποίο είναι αποφασισμένη να κινηθεί η Κυβέρνηση για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων του 2011 και τη διαμόρφωση του προϋπολογισμού του 2012, καθώς και για την άμεση προώθηση και ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών».