ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπεγλίτης: Ισχυρές οι ένοπλες δυνάμεις

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2011, 14:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μπεγλίτης: Ισχυρές οι ένοπλες δυνάμεις
Facebook Twitter Whatsapp
Την διαβεβαίωση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι ισχυρές και με υψηλό αξιόμαχο, γεγονός το οποίο λειτουργεί αποτρεπτικά για την εθνική ασφάλεια και γενικότερα για τις εξελίξεις στην περιοχή μας, έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης.
Την διαβεβαίωση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι ισχυρές και με υψηλό αξιόμαχο, γεγονός το οποίο λειτουργεί αποτρεπτικά για την εθνική ασφάλεια και γενικότερα για τις εξελίξεις στην περιοχή μας, έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης. Ο κ. Μπεγλίτης τόνισε ακόμη ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι υπερήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις που έχει και οι θυσίες του και οι πόροι δεν πάνε χαμένοι.
«Παρά την οικονομική μας κρίση, διατηρούμε ένα υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως έχετε και εσείς πολλές φορές την ευκαιρία να διαπιστώσετε και στο Στρατό Ξηράς και στην Πολεμική μας Αεροπορία και στο Πολεμικό Ναυτικό», πρόσθεσε, για να εκφράσει ο κ. Παπούλιας την ικανοποίησή του. «Χαίρομαι που το ακούω αυτό, γιατί όπως λέτε η κατάσταση στην περιοχή είναι ευαίσθητη», δήλωσε.