ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει το Σάββατο η Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ.

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2011, 11:04 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνεδριάζει το Σάββατο η Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ.
Facebook Twitter Whatsapp
Με αντικείμενο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις θα συνεδριάσει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου η Κεντρική Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ..
Με αντικείμενο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις θα συνεδριάσει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου η Κεντρική Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ.. Τις εργασίες της ΚΕ θα ανοίξει ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης με εισήγηση του, στην οποία σύμφωνα με συνεργάτες του, θα αναφερθεί στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ενώ θα προχωρήσει και σε προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί η κρίση.

Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη που μίλησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο κ. Καρατζαφέρης θα τονίσει με έμφαση την ανάγκη εθνικής συνεννόησης, ή την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών. Παράλληλα θα αναφερθεί στην τελευταία συνάντηση του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ενώ θα θέσει σε εγρήγορση τον κομματικό μηχανισμό.

    Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις και εισηγήσεις των μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στις 11 το πρωί.