ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Παπανδρέου-Μέρκελ την Τρίτη

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2011, 16:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνάντηση Παπανδρέου-Μέρκελ την Τρίτη
Facebook Twitter Whatsapp
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφθεί την Άγκελα Μέρκελ την επόμενη Τρίτη στο Βερολίνο, αναφέρει εκπρόσωπος της γερμανίδας καγκελαρίου.
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφθεί την Άγκελα Μέρκελ την επόμενη Τρίτη στο Βερολίνο, αναφέρει εκπρόσωπος της γερμανίδας καγκελαρίου. Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί στην Αθήνα από τις 25 Αυγούστου- προσεκλήθη από τη γερμανική ένωση βιομηχάνων BDI, η οποία πραγματοποιεί την Τρίτη την ετήσια διάσκεψή της.

Στη διάσκεψη αυτή θα μιλήσει και η Γερμανίδα καγκελάριος και οι δύο ηγέτες θα έχουν στη συνέχεια δείπνο στις 21:00 ώρα Ελλάδος, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ, προσθέτοντας ότι πριν από το δείπνο θα παραχωρήσουν σύντομη συνέντευξη Τύπου.

Τα κύρια θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνάντησής τους θα είναι «η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, οι ελληνικές προσπάθειες δημοσιονομικής σταθεροποίησης και η υλοποίηση του προγράμματος μεταρρυθμίσεων», προσέθεσε ο Ζάιμπερτ.

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης διευκρίνισε ότι η πρόσκληση του Έλληνα πρωθυπουργού από την BDI «είναι γνωστή εδώ και καιρό» και σημείωσε ότι «τίποτε από όλα αυτά δεν αποφασίστηκε το τελευταίο 48ωρο».