ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαρήγα: «Πρέπει να τους κάνουμε τη ζωή κόλαση»

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2011, 20:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παπαρήγα: «Πρέπει να τους κάνουμε τη ζωή κόλαση»
Facebook Twitter Whatsapp
Σε μαζική λαϊκή άρνηση πληρωμής των έκτακτων εισφορών κάλεσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ , στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης.
Σε μαζική λαϊκή άρνηση πληρωμής των έκτακτων εισφορών κάλεσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ , στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης. Η κυρία Παπαρήγα τόνισε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να τους κάνουμε τη ζωή κόλαση».

«Ούτε ένα βήμα πίσω. Αυτό που σκέφτεται η μεγάλη πλειοψηφία του λαού, να αρνηθεί να πληρώσει τα χαράτσια, να αρνηθεί να τον κολλήσουν στον τοίχο, αυτό πρέπει να το κάνει. Πρέπει να τους κάνουμε τη ζωή κόλαση. Αυτή η αναμέτρηση υπάρχει για το επόμενο διάστημα και από σήμερα» είπε η ΓΓ του ΚΚΕ.

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συλλαλητήριο κατά των νέων οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης,  στην πλατεία Συντάγματος.

Οι συγκεντρωμένοι κρατώντας σημαίες του ΠΑΜΕ και πανό και φωνάζοντας συνθήματα, δήλωσαν την εναντίωσή τους στην κυβερνητική πολιτική.

 Στους συγκεντρωμένους μίλησαν εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ από διάφορους εργασιακούς χώρους, ενώ στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν και αποστολές αντιπροσώπων εργατικών συνδικάτων του εξωτερικού.

 Οι συγκεντρωμένοι έδωσαν ραντεβού για τις επόμενες κινητοποιήσεις, με αποκορύφωμα την πανεργατική απεργία σε όλη την χώρα, στις 19 Οκτωβρίου.


Πηγή: Το Βήμα/Newpost