ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Τσουνάμι άδικων και δυσβάστακτων μέτρων»

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2011, 21:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΝΔ: «Τσουνάμι άδικων και δυσβάστακτων μέτρων»
Facebook Twitter Whatsapp
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, έπειτα από την ανακοίνωση των νέων μέτρων.
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, έπειτα από την ανακοίνωση των νέων μέτρων. Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τσουνάμι άδικων και δυσβάστακτων μέτρων, αποτέλεσμα της λανθασμένης οικονομικής πολιτικής, που ασκεί η κυβέρνηση, ανακοινώθηκαν πριν από λίγο. Χωρίς –προφανώς- να αναφέρονται στο σύνολό τους, αφού πίσω από τη λιγόλογη ανακοίνωση της κυβέρνησης κρύβονται και άλλα χαράτσια. Τα νέα σκληρά μέτρα δεν τόλμησε, αυτή τη φορά, να τα εξαγγείλει ούτε ο, κατά τα άλλα, λαλίστατος κ. Βενιζέλος, ο οποίος προτίμησε να κρυφτεί πίσω από μια γραπτή κυβερνητική ανακοίνωση.

Και βέβαια, δεν τόλμησε να εμφανιστεί ούτε ο πρωθυπουργός, ο οποίος -όλο αυτό το διάστημα- είναι άφαντος. Δεν βγαίνει να εξηγήσει τι άλλαξε μέσα σε λίγες εβδομάδες και χρειάστηκαν νέα σκληρότερα μέτρα, νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, νέοι φόροι και μαζικές απολύσεις. Κρύβεται και σιωπά! Χωρίς κανένα σεβασμό στους πολίτες, που υποβάλλονται σε βαριές θυσίες χωρίς αντίκρισμα, από μια πολιτική που βουλιάζει τη χώρα ακόμα πιο βαθιά στην ύφεση».