ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανέλλη: Θα πάρουν την χώρα μπιρ παρά αν γυρίσουμε στη δραχμή

Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου 2011, 15:40 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κανέλλη: Θα πάρουν την χώρα μπιρ παρά αν γυρίσουμε στη δραχμή
Facebook Twitter Whatsapp
Κατηγορηματική ήταν η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, στο ζήτημα της επιστροφής στη δραχμή. Όπως δήλωσε η κυρία Κανέλλη στο Βήμα 99,5 «Όταν λέμε ότι πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτήν την πολιτική, μιλάμε με πολιτικούς όρους. Δεν μιλάμε με λογτιστικούς όρους. Δεν είναι κανένας στο ΚΚΕ χαζός.
Κατηγορηματική ήταν η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, στο ζήτημα της επιστροφής στη δραχμή. Όπως δήλωσε η κυρία Κανέλλη στο Βήμα 99,5 «Όταν λέμε ότι πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτήν την πολιτική, μιλάμε με πολιτικούς όρους. Δεν μιλάμε με λογτιστικούς όρους. Δεν είναι κανένας στο ΚΚΕ χαζός. Ούτε εγώ ούτε ο τελευταίος φίλος που να μη γνωρίζει ότι ένα πέρασμα στη δραχμή τώρα, υπό αυτές τις συνθήκες, με την ίδια πολιτική συνεπάγεται ότι αυτοί που έχουν τα ευρώ και τα έχουν βγάλει έξω, είτε ντόπιο είτε ξένοι- αυτοί που λέμε εμείς «το μεγάλο κεφάλαιο»- θα έρθουν και θα πάρουν τη χώρα μπιρ παρά.

Απο αυτό το σημείο, που μας λένε ότι έρχονται να μας σώσουν αν πληρώσουμς νοίκι στο σπίτι μας που έχουμε φτιάξει και που ενδεχομένως χρωστάμε στην τράπεζα, που μας έρχεται η πανταχούσα της έκτακτης εισφοράς και σου φορολογεί το φόρο».... συμπλήρωσε η κυρία Κανέλλη.