ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Καρχιμάκη στη ΝΔ για τις προσλήψεις

Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2011, 11:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σφοδρή επίθεση Καρχιμάκη στη ΝΔ για τις προσλήψεις
Facebook Twitter Whatsapp
Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εργασιακή εφεδρεία και την αντίδραση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ανδρέα Λυκουρέντζου.
Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εργασιακή εφεδρεία και την αντίδραση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ανδρέα Λυκουρέντζου. «Η ΝΔ, ισχυρίζεται εδώ και χρόνια, ότι οι προσλήψεις που έκανε στο διάστημα 2004-2009, στην διάρκεια της καταστροφικής για τη χώρα διακυβέρνησης της, ήταν όλες αξιοκρατικές και έγιναν μέσω ΑΣΕΠ. Γιατί λοιπόν την τρομάζει το ενδεχόμενο να ισχύσει η εργασιακή εφεδρεία όπως πρότεινε η ίδια, σε υπαλλήλους που δεν έχουν προσληφθεί στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ και μιλά για κομματικές διώξεις; Τι έχει να φοβηθεί αν οι προσλήψεις που έκανε ήταν αξιοκρατικές;» αναρωτήθηκε ο κ. Καρχιμάκης.

«Οι δηλώσεις του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, έρχονται να πιστοποιήσουν αυτό που όλοι οι πολίτες γνωρίζουν: οι προσλήψεις που έκανε η ΝΔ και πολλές χιλιάδες ήταν και αναξιοκρατικές ήταν και επιβάρυναν με δυσβάσταχτο κόστος το δημόσιο, οδηγώντας μας στην σημερινή κατάσταση» ανέφερε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.