ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρωθυπουργός καλύπτει τον Μόσιαλο

Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2011, 14:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Πρωθυπουργός καλύπτει τον Μόσιαλο
Facebook Twitter Whatsapp
Απάντηση προς διάφορα σενάρια που έκαναν λόγο ακόμα και για υποβολή παραίτησης του υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Ηλία Μόσιαλου, προς τον Γιώργο Παπανδρέου, έδωσε ο πρωθυπουργός με σχετική ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του.
Απάντηση προς διάφορα σενάρια που έκαναν λόγο ακόμα και για υποβολή παραίτησης του υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Ηλία Μόσιαλου, προς τον Γιώργο Παπανδρέου, έδωσε ο πρωθυπουργός με σχετική ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του. «Η ερμηνεία που δόθηκε από ΜΜΕ σε αναφορά του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, ερμηνεία που μπορεί να οδηγεί στην εντύπωση, ότι υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης προς τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Ηλία Μόσιαλο, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι προφανές ότι, ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής Πειραιά Γιάννης Διαμαντίδης έστειλε και επιστολή στον πρωθυπουργό, ζητώντας κάλυψη των βουλευτών από απόψεις περί «προνομίων», μετά από σχετική αναφορά του κ. Μόσιαλου σε τηλεοπτική του εμφάνιση πριν από μερικές μέρες.
Σχετικό θέμα: Επίθεση στον Μόσιαλο γιατί «τόλμησε» να μιλήσει για προνόμια βουλευτών!