ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ή κυβέρνηση συνεργασίας ζήτησε ο Καρατζαφέρης

Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2011, 14:20 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εκλογές ή κυβέρνηση συνεργασίας ζήτησε ο Καρατζαφέρης
Facebook Twitter Whatsapp
Σε εκλογικό συναγερμό έθεσε τον κομματικό μηχανισμο του ΛΑΟΣ ο πρόεδρος του Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.
Σε εκλογικό συναγερμό έθεσε τον κομματικό μηχανισμο του ΛΑΟΣ ο πρόεδρος του Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Ο κ.Καρατζαφέρης παρουσίασε τις θέσεις του για την αντιμετώπιση της κρίσης, τις προτάσεις του για το άμεσο μέλλον και ανέθεσε στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας Μάκη Βορίδη, την ευθύνη σύνταξης του προγράμματος, με το οποίο ο ΛΑΟΣ θα απευθυνθεί στον λαό, όταν γίνουν εκλογές. Ζήτησε εκ νέου είτε εκλογές, είτε κυβέρνηση συνεργασίας, κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες, και εκτίμησε ότι εάν γινουν εκλογές, ο ΛΑΟΣ θα συγκεντρώσει πλέον των 30 βουλευτών.

Ο κ.Καρατζαφέρης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν είτε μέσα στο Νοέμβριο, είτε εντός του προσεχούς εξαμήνου, και ζήτησε απο τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να τεθούν σε "επιστράτευση" όπως είπε χαρακτηριστικά, προκειμένου το κόμμα να πετύχει την καλύτερη επίδοσή του.

Επίσης ο κ. Καρατζαφέρης αναφρθηκε στην εξωτερική πολιτική και στα ελληνοτουρκικά, και χαρακτήρισε τους κ.κ. Ερντογάν και Νταβούτογλου ως «το καλύτερο δίδυμο που είχε η Τουρκία μετά τους Κεμάλ Ατατούρκ και Ινονού».