ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια Μόσιαλου στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου 2011, 15:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συγχαρητήρια Μόσιαλου στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Facebook Twitter Whatsapp
Την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ενόψει της αυριανής κρίσιμης ψηφοφορίας για το έκτακτο τέλος στα ακίνητα εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος, εκθειάζοντας την υψηλή αίσθηση καθήκοντος, όπως είπε, που έχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ενόψει της αυριανής κρίσιμης ψηφοφορίας για το έκτακτο τέλος στα ακίνητα εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος, εκθειάζοντας την υψηλή αίσθηση καθήκοντος, όπως είπε, που έχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. "Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την στάση τους και για την στήριξη που παρέχουν μέχρι τώρα", ανέφερε.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα περί αντιπαράθεσης ανάμεσα στους υπουργούς Δημήτρη Ρέππα και Γιάννη Ραγκούση για την προετοιμασία του νομοσχεδίου για το ενιαίο μισθολόγιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι δόθηκαν οι αναγκαίες εξηγήσεις και η κυβέρνηση θεωρεί πώς δεν υπάρχει κανένα θέμα.

"Υπάρχει συνέχεια στην κυβερνητική πολιτική", είπε και πρόσθεσε ότι οι διαφορετικές απόψεις είναι θεμιτές, ενώ ζήτησε αυτοσυγκράτηση απ΄ όλους.

Επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταδίκασε την επίθεση στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα, την οποία χαρακτήρισε μεμονωμένη και εξέφρασε συγχαρητήρια για τον τρόπο που το χειρίστηκε.