ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποποιείται της χρήσης του βουλευτικού οχήματος ο Πολατίδης

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2011, 11:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αποποιείται της χρήσης του βουλευτικού οχήματος ο Πολατίδης
Facebook Twitter Whatsapp
Η πρωτοβουλία του Φώτη Κουβέλη να σταματήσει αυτός και οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς να λαμβάνουν την αμοιβή από την συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής ως ενα μήνυμα οτι ο πολιτικός κόσμος κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, φαίνεται πως βρίσκει μιμητές.
Η πρωτοβουλία του Φώτη Κουβέλη να σταματήσει αυτός και οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς να λαμβάνουν την αμοιβή από την συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής ως ενα μήνυμα οτι ο πολιτικός κόσμος κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, φαίνεται πως βρίσκει μιμητές. Σήμερα ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Ηλίας Πολατίδης ανακοίνωσε οτι δεν θα παραλάβει το νέο αυτοκίνητο που παρέχει η Βουλή με τη μορφή leasing.

Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής ζητά το ποσό που θα κατέβαλλε η Βουλή για τη μίσθωση του αυτοκινήτου και ανέρχεται στα 1200 ευρώ μηνιαίως, να κατατίθεται κάθε μήνα στο λογαριασμό που έχει δημιουργήσει το κοινοβούλιο  για την απόσβεση του δημοσίου χρέους.

Μάλιστα  ο βουλευτής ήδη από τις 3 Μαΐου του 2010 είχε επιστρέψει και το προηγούμενο αυτοκίνητο που του παρείχε η Βουλή.