ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαμαντοπούλου: Αντέδρασα εν θερμώ με τους μαθητές που μούντζωσαν, λάθος!

Δημοσίευση 4 Μαρτίου 2012, 20:32 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Διαμαντοπούλου: Αντέδρασα εν θερμώ με τους μαθητές που μούντζωσαν, λάθος!
Facebook Twitter Whatsapp
«Με οργή, θυμό, αλλά πέρα από τους κανόνες συμπεριφοράς της κοινωνίας μας, εκφράστηκαν οι μαθητές στα Γιάννενα, προσφάτως, στην παρέλαση. Εν θερμώ αντέδρασα και εγώ απέναντι στο γεγονός ως υπουργός Παιδείας. Λάθος!», τόνισε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, σχετικά μετο πρόσφατο περιστατικό στα Γιάννενα, όπου κατά την παρέλαση, μαθητές μούντζωσαν προς την εξέδρα των επισήμων. 
«Με οργή, θυμό, αλλά πέρα από τους κανόνες συμπεριφοράς της κοινωνίας μας, εκφράστηκαν οι μαθητές στα Γιάννενα, προσφάτως, στην παρέλαση. Εν θερμώ αντέδρασα και εγώ απέναντι στο γεγονός ως υπουργός Παιδείας. Λάθος!», τόνισε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, σχετικά μετο πρόσφατο περιστατικό στα Γιάννενα, όπου κατά την παρέλαση, μαθητές μούντζωσαν προς την εξέδρα των επισήμων.  Η κ. Διαμαντοπούλου ευρισκόμενη στην εκδήλωση της Ελληνικής Μαθητικής Εταιρείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δύσκολες ώρες που περνούν οι νέοι και έσπευσε εμμέσως να δικαιολογήσει το περιστατικό στα Γιάννενα.  

«Σε μια εποχή, που η ζωή σε κάθε οικογένεια αλλάζει δραματικά και τα νέα παιδιά δεν βλέπουν ελπίδα και προοπτική, είναι κατανοητό να υπάρχει οργή και θυμός».  

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Φεβρουαρίου, η υπουργός Παιδείας σε ανακοίνωσή της είχε χαρακτηρίσει «απαράδεκτο το φαινόμενο», το οποίο όπως πρόσθεσε «λύπησε βαθιά όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες».    


Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr