ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές στις 29 Απριλίου, επιμένει η ΝΔ

Δημοσίευση 7 Μαρτίου 2012, 15:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εκλογές στις 29 Απριλίου, επιμένει η ΝΔ
Facebook Twitter Whatsapp
Η ΝΔ επιμένει ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 29 Απριλίου, απορρίπτοντας τα σενάρια που τις θέλουν να πηγαίνουν μερικές μέρες πίσω, στις 6 ή τις 13 Μαΐου. Ανώτερες πηγές της Συγγρού, ανέφεραν στο Newpost.gr ότι αυτή είναι και η συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Λουκά Παπαδήμου. «Άλλη ημερομηνία δεν υπάρχει» ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Η ΝΔ επιμένει ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 29 Απριλίου, απορρίπτοντας τα σενάρια που τις θέλουν να πηγαίνουν μερικές μέρες πίσω, στις 6 ή τις 13 Μαΐου. Ανώτερες πηγές της Συγγρού, ανέφεραν στο Newpost.gr ότι αυτή είναι και η συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Λουκά Παπαδήμου. «Άλλη ημερομηνία δεν υπάρχει» ανέφεραν χαρακτηριστικά. Ταυτοχρόνως, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στην περίπτωση κατά την οποία γίνει απόπειρα αναβολής των εκλογών, η ΝΔ θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να άρει τη στήριξη στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Η κατηγορηματικότητα με την οποία η ΝΔ επιμένει στην προσφυγή σε κάλπες το ταχύτερο δυνατόν, αποτυπώθηκε εμμέσως πλην σαφώς και κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων για τις αλλαγές στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ο Α. Σαμαράς, αρνήθηκε να συναινέσει για την υπουργοποίηση δύο στελεχών: Του Κωστή Χατζηδάκη στο υπουργείο Ανάπτυξης και του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στο Παιδείας- είναι ήδη αναπληρωτής υπουργός. Ενδεικτικό ήταν και το σχετικό σχόλιο: «Όσα στελέχη ήταν να δώσουμε, τα δώσαμε»…

Αρ.Πα

Σχετικό Θέμα: 

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και μετά «σκληρό ροκ» από την ΝΔ
 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr