ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλίας Μόσιαλος: Στηρίζω Ευ. Βενιζέλο

Δημοσίευση 8 Μαρτίου 2012, 12:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ηλίας Μόσιαλος: Στηρίζω Ευ. Βενιζέλο
Facebook Twitter Whatsapp
«Νομίζω είναι δεδομένο ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα εκλεγεί αρχηγός του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Ηλίας Μόσιαλος μιλώντας στον «Βήμα 99,5». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξηγώντας ότι πλέον έχει διαμορφωθεί και το σκηνικό αλλά και η κατάσταση στις εκλογές που έρχονται δήλωσε ότι υποστηρίζει τον κ. Βενιζέλο αφού αποτελεί «μία ρεαλιστική επιλογή για τη σύνθεση των απόψεων μέσα στο ΠΑΣΟΚ» επισημαίνοντας ωστόσο ότι «δεν αρκεί μια εκλογή ηγεσίας για να λύσει τα προβλήματα του κόμματος». Παράλληλα ο κ. Μόσιαλος τάχθηκε κατά των μετεκλογικών συνεργασιών καθώς κρίνει ότι πρόκειται για μία «μηχανιστική επιλογή» η οποία θα οδηγήσει σε μικρό χρονικό διάστημα σε εκλογές.
«Νομίζω είναι δεδομένο ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα εκλεγεί αρχηγός του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Ηλίας Μόσιαλος μιλώντας στον «Βήμα 99,5». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξηγώντας ότι πλέον έχει διαμορφωθεί και το σκηνικό αλλά και η κατάσταση στις εκλογές που έρχονται δήλωσε ότι υποστηρίζει τον κ. Βενιζέλο αφού αποτελεί «μία ρεαλιστική επιλογή για τη σύνθεση των απόψεων μέσα στο ΠΑΣΟΚ» επισημαίνοντας ωστόσο ότι «δεν αρκεί μια εκλογή ηγεσίας για να λύσει τα προβλήματα του κόμματος». Παράλληλα ο κ. Μόσιαλος τάχθηκε κατά των μετεκλογικών συνεργασιών καθώς κρίνει ότι πρόκειται για μία «μηχανιστική επιλογή» η οποία θα οδηγήσει σε μικρό χρονικό διάστημα σε εκλογές. «Το ερώτημα είναι με ποιο πρόγραμμα και που θα πάει η χώρα. Το να γίνει μια κυβερνητική συνεργασία είτε κεντροαριστερή, είτε κεντροδεξιά ή οποιουδήποτε προσανατολισμού, χωρίς να έχουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση, αυτή θα είναι πάλι μια μηχανιστική συγκόλληση κομμάτων που κατά τη γνώμη μου δεν θα αντέξει πολύ», εξηγεί.

Παράλληλα ο κ. Μόσιαλος μίλησε και για το νέο κόμμα το οποίο ετοιμάζουν οι διαγραφέντες του κόμματος σημειώνοντας ότι δεν τον πειράζει η ίδρυση νέων κομμάτων αφού «αυτές οι απόπειρες και αυτά τα κόμματα θα κριθούν στις επόμενες εκλογές». 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr