ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής: Να αποπεμφθεί ο Γεωργίου

Δημοσίευση 8 Μαρτίου 2012, 14:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κουρουμπλής: Να αποπεμφθεί ο Γεωργίου
Facebook Twitter Whatsapp
«Ζητάω και επιμένω να αποπεμφθεί ο κ. Γεωργίου, αλλιώς θα είναι εκτεθειμένο το πολιτικό σύστημα και το πολιτικό προσωπικό της χώρας», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99,5».
«Ζητάω και επιμένω να αποπεμφθεί ο κ. Γεωργίου, αλλιώς θα είναι εκτεθειμένο το πολιτικό σύστημα και το πολιτικό προσωπικό της χώρας», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99,5». Για τη συνάντηση του Προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. με την τρόικα, ο κ. Κουρουμπλής, είπε:

«Θεωρώ ότι, όχι μόνο δεν θα έπρεπε να υπήρχε αυτή η συνάντηση, αλλά ότι αυτή η ενέργεια είναι μια προκλητική και βάναυση παραβίαση της σχέσης, ενός δημόσιου λειτουργού, που εκπροσωπεί μια Ανεξάρτητη Αρχή, που πληρώνεται αδρά από τον ελληνικό λαό κι ο οποίος, αντί να απευθυνθεί στην προϊστάμενη του αρχή, που είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο και ο πρόεδρος της Βουλής -γιατί διαμέσου της συσκέψεως των προέδρων που ορίζονται οι πρόεδροι των Ανεξάρτητων Αρχών- απευθύνθηκε σε εξωθεσμικό πρόσωπο της χώρας, όχι σε εξωθεσμικό παράγοντα εντός της χώρας. Επειδή ξέρω πως πρέπει να λειτουργούν οι θεσμοί, θεωρώ ότι αυτό το πράγμα, όπως έγινε, είναι μια ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας».


Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr