ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση Γεωργαντά - Γεωργίου ζητά ο Κουρουμπλής

Δημοσίευση 8 Μαρτίου 2012, 18:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση Γεωργαντά - Γεωργίου ζητά ο Κουρουμπλής
Facebook Twitter Whatsapp
Την κατ' αντιπαράσταση εξέταση του πρώην στελέχους της ΕΛΣΤΑΤ Ζωής Γεωργαντά με τον πρόεδρο της αρχής Ανδρέα Γεωργίου, και το πρώην διευθυντικό στέλεχος της υπηρεσίας Νίκο Στρόβλο, ζήτησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουπλής κατά την τρίτη ημέρα εξέτασης μαρτύρων, από την επιτροπή που διερευνά τα στοιχεία για το έλλειμμα του 2009.
Την κατ' αντιπαράσταση εξέταση του πρώην στελέχους της ΕΛΣΤΑΤ Ζωής Γεωργαντά με τον πρόεδρο της αρχής Ανδρέα Γεωργίου, και το πρώην διευθυντικό στέλεχος της υπηρεσίας Νίκο Στρόβλο, ζήτησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουπλής κατά την τρίτη ημέρα εξέτασης μαρτύρων, από την επιτροπή που διερευνά τα στοιχεία για το έλλειμμα του 2009. Η επιτροπή φαίνεται να εξετάζει θετικά την πρόταση αυτή, αλλά αναμένεται να λάβει την τελική απόφαση την προσεχή Τρίτη.

Επίσης, ο κ. Κουρουπλής απέστειλε το mail του κ. Γεωργίου προς τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Τρόικα Πολ Τόμσεν, με το οποίο ζητούσε την αλλαγή του νομικού πλαισίου της ΕΛΣΤΑΤ στις επιτροπές θεσμών και διαφάνειας και οικονομικών της Βουλής.

Σήμερα, εν τω μεταξύ, ήρθε στη δημοσιότητα mail και της κ. Γεωργαντά επίσης προς τον κ. Τόμσεν, στο οποίο η κ. Γεωργαντά έκανε σαφή αναφορά στην επικοινωνία του κ. Τόμσεν με τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ και κατέληγε με την προειδοποίηση πως προτίθεται να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία της επικοινωνίας αυτής.

Πηγή: ert.gr

Σχετικά θέματα:

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr