ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαϊωάννου: Θα ήταν καλύτερα να ήταν δύο οι υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση 12 Μαρτίου 2012, 18:57 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παπαϊωάννου: Θα ήταν καλύτερα να ήταν δύο οι υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ
Facebook Twitter Whatsapp
«Θα ήταν καλύτερα να ήταν δύο υποψήφιοι και θα μπορούσε και η προσέλευση του κόσμου να ήταν μεγαλύτερη και θα ήταν και πιο υγιές. Το καταστατικό μας, ουσιαστικά, προβλέπει μέχρι τρεις υποψήφιους. Και βέβαια προβλέπει πρόταση, δεν προβλέπει αυτοπρόταση» δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου.
«Θα ήταν καλύτερα να ήταν δύο υποψήφιοι και θα μπορούσε και η προσέλευση του κόσμου να ήταν μεγαλύτερη και θα ήταν και πιο υγιές. Το καταστατικό μας, ουσιαστικά, προβλέπει μέχρι τρεις υποψήφιους. Και βέβαια προβλέπει πρόταση, δεν προβλέπει αυτοπρόταση» δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου. Εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι κ.κ. Παπουτσής και Τζουμάκας παρά την απόρριψη των υποψηφιοτήτων τους θα μετέχουν στον εκλογικό αγώνα του ΠΑΣΟΚ. «Θα δείτε ότι θα είναι παρόντες και οι δύο και δυνατά στην εκλογική μάχη που θα δώσει το ΠΑΣΟΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σε ότι αφορά το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά ο κ Παπαϊωάννου εξέφρασε την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση και ότι η ΝΔ θα ανταποκριθεί θετικά, ενώ πρόσθεσε: «θα είναι κρίμα ένα τόσο μεγάλο νομοσχέδιο που απευθύνεται σε τόσο πολύ κόσμο να μη γίνει κτήμα της κοινωνίας και των πολιτών, και ιδιαίτερα των ανθρώπων που έχουν το πρόβλημα. Πράγματι θα με στενοχωρήσει ιδιαίτερα».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr