ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κατασκευή των μεγάλων οδικών αξόνων στο επίκεντρο της συνάντησης Παπαδήμου-Βορίδη

Δημοσίευση 13 Μαρτίου 2012, 21:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η κατασκευή των μεγάλων οδικών αξόνων στο επίκεντρο της συνάντησης Παπαδήμου-Βορίδη
Facebook Twitter Whatsapp
Η επανεκκίνησης της κατασκευής των μεγάλων οδικών αξόνων, για τους οποίους έχουν υπογραφεί συμβάσεις παραχώρησης με επιχειρηματικούς ομίλους και τράπεζες που έχουν αναλάβει τη χρηματοδότηση και λειτουργία τους, ήταν το βασικό θέμα στο τραπέζι της της δίωρης συνάντησης του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη.
Η επανεκκίνησης της κατασκευής των μεγάλων οδικών αξόνων, για τους οποίους έχουν υπογραφεί συμβάσεις παραχώρησης με επιχειρηματικούς ομίλους και τράπεζες που έχουν αναλάβει τη χρηματοδότηση και λειτουργία τους, ήταν το βασικό θέμα στο τραπέζι της της δίωρης συνάντησης του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη. Ο κ. Βορίδης δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ότι η συζήτηση ήταν εκτενής, καθώς πρόθεση του πρωθυπουργού είναι να δοθεί προτεραιότητα σε αυτή την πολυσύνθετη διαδικασία και να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν εκ νέου να κατασκευάζονται έργα και κυρίως, όπως τόνισε, να μην ανακοπούν κατά την επερχόμενη προεκλογική περίοδο.

Για το φλέγον ζήτημα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών ταξί είπε ότι περιμένει την γνωμάτευση την τρόικας στην πρόταση που έχει καταθέσει το υπουργείο για την ρύθμιση του επαγγέλματος. Για τα κλειστά επαγγέλματα είπε πως αποτελούν νομοθετική προτεραιότητα της κυβέρνησης και σύντομα θα αναληφθεί σχετική πρωτοβουλία.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr