ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμας: Κορυφαία προτεραιότητα της Ελλάδας το Κυπριακό

Δημοσίευση 14 Μαρτίου 2012, 13:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δήμας: Κορυφαία προτεραιότητα της Ελλάδας το Κυπριακό
Facebook Twitter Whatsapp
Το Κυπριακό αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Δήμας στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιαννάκη Ομήρου.
Το Κυπριακό αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Δήμας στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιαννάκη Ομήρου. «Γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κυπριακή Δημοκρατία με τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων, που διαγκωνίζονται ο ένας τον άλλο στην αδιαλλαξία, και δίνουν αφορμή στον κ. Έρογλου να είναι ακόμη πιο αδιάλλακτος και να δημιουργεί προβλήματα στις διαπραγματεύσεις», δήλωσε ο κ. Δήμας, σε σύντομη δήλωσή του κατά την έναρξη της συνάντησης.

Ο κ. Ομήρου ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα και τον ελληνικό λαό για τη σταθερή συμπαράσταση και συμπαράταξη στον αγώνα του κυπριακού λαού για τον τερματισμό της κατοχής και την επίτευξη δημοκρατικής, λειτουργικής και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό στο πλαίσιο των αρχών του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr