ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καψής: Οφείλουμε να επανξετάσουμε όλες τις λειτουργίες μας

Δημοσίευση 14 Μαρτίου 2012, 15:33 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Καψής: Οφείλουμε να επανξετάσουμε όλες τις λειτουργίες μας
Facebook Twitter Whatsapp
«Ως κράτος οφείλουμε να επανεξετάσουμε όλες τις λειτουργίες και τις διαδικασίες μας. Το κράτος, όπως και ο ιδιωτικός τομέας οφείλουμε να γίνουμε πιο αποδοτικοί», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ. Ο κ. Καψής αναφέρθηκε και στο θέμα της αξιολόγησης. 
«Ως κράτος οφείλουμε να επανεξετάσουμε όλες τις λειτουργίες και τις διαδικασίες μας. Το κράτος, όπως και ο ιδιωτικός τομέας οφείλουμε να γίνουμε πιο αποδοτικοί», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ. Ο κ. Καψής αναφέρθηκε και στο θέμα της αξιολόγησης.  Όσον αφορά στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, επεσήμανε ότι δεν θέτει ζήτημα τεχνικής βοήθειας από την Ομάδα Δράσης, δεδομένου ότι έχει προχωρήσει προ πολλού η αναδιοργάνωσή της.

Νωρίτερα, ο κ. Καψής είχε συνάντηση στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με 40 Ευρωπαίους δημοσιογράφους, οι οποίοι φιλοξενούνται στην Αθήνα. Όπως είπε, η εντύπωση που αποκόμισε είναι ότι το κλίμα για την Ελλάδα γίνεται πιο θετικό και ότι υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση για το ελληνικό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr