ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Παπακωσταντίνου- Σόιμπλε για την «πράσινη» ενέργεια

Δημοσίευση 15 Μαρτίου 2012, 12:27 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνάντηση Παπακωσταντίνου- Σόιμπλε για την «πράσινη» ενέργεια
Facebook Twitter Whatsapp
Με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε θα συναντηθεί, σήμερα στο Βερολίνο, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για το πρόγραμμα «Ήλιος» που αφορά την παραγωγή στην Ελλάδα και εξαγωγή «πράσινης» ενέργειας από φωτοβολταϊκά, στην Ευρώπη.
Με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε θα συναντηθεί, σήμερα στο Βερολίνο, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για το πρόγραμμα «Ήλιος» που αφορά την παραγωγή στην Ελλάδα και εξαγωγή «πράσινης» ενέργειας από φωτοβολταϊκά, στην Ευρώπη. Ειδικότερα, θα συζητηθεί η υλοποίηση του προγράμματος μέσα από την ενεργοποίηση των μηχανισμών συνεργασίας που προβλέπονται στην Ευρωπαϊκή Οδηγία για την προώθηση των ΑΠΕ.

Επιπλέον, ο κ. Παπακωσταντίνου θα συναντηθεί με τον Σύνδεσμο των Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI). Στη συνάντηση ο υπουργός θα ενημερώσει για τις εξελίξεις αναφορικά με την προώθηση του Προγράμματος «Ήλιος», ενώ θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με εκπροσώπους του τομέα των φωτοβολταϊκών που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να ενημερωθούν για την πορεία του Προγράμματος και για τη δυνατότητα συμμετοχής τους.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr